Vores vigtigste værdier er:

1. Resultater
2. Tæt kunderelation

Peopl A/S har til formål at skabe målbare resultater for dig, som ses på bundlinjes. Kombinationen af vores tekniske ekspertise og prioritering af tætte kunderelationer, har lige fra begyndelsen dannet fundamentet for vores virksomhedskultur og måde at arbejde på som digital marketing specialister.

100% specialister - ingen sælgere!

Peopl A/S består udelukkende af digital marketing specialister, som arbejder med Google Ads, Facebook Ads, SEO, Email marketing og LinkedIn Ads.

Det betyder også, at du som kunde har direkte dialog med de specialister, der udfører arbejdet.

På den måde er du sikret de bedste resultater i din digitale markedsføring, da alle overflødige led i produktionen er skåret fra, så al fokus kan lægges på væksten af din virksomhed digitalt.

Fokus på profit og POAS

Mange digital marketing bureauer fokuserer kun på ROAS. Når vi arbejder med digital marketing, arbejder vi i stedet profitfokuseret.

Det betyder, at vi arbejder med det, der hedder POAS. På den måde kan vi sikre os, at du som virksomhed øger indtjeningen på dine betalte digitale marketing aktiviteter som Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, mm.

Ingen lange bindinger


Det betyder, at vi er 100% afhængige af at skabe resultater for dig som kunde.

Herudover behøver vi ikke at arbejde med lange bindinger, som mange andre gør i vores branche, da vi tror nok på vores produkt til, at det ikke er en nødvendighed.
Vi har aldrig lange bindinger på vores samarbejdsaftaler med vores kunder, og det er fordi, vi gerne vil vise vores værd til dig.

Tæt kunderelation

Vi prioriterer altid en tæt kunderelation med vores kunder. Vi tror på, at det i sidste ende skaber de bedste resultater.

Herudover er det ikke blot et "job" for os, at skabe resultater for dig. Det er vores passion som digitale marketing specialister.

Derfor er alle vores løsninger skræddersyet, så vi sammen kan lægge byggestene for det mest optimale og effektive samarbejde.